Ченгето касапин от Бургас: Наръгах Мария 7 пъти. Неволно.

  • 19 декември 2012 16:39

  • 15266
  • 17
Ченгето касапин от Бургас: Наръгах Мария 7 пъти. Неволно.
©

Обвиненият за жестокото убийство на красивата барманка Мария - Михаил Менашки най-сетне е дал обяснения пред разследващите, научи "24 часа".

Досега бившият полицай е отказвал да говори са случилото се в началото на септември. По време на заседанията за определяне на мярката му за неотклонение той обаче отричаше авторството на престъплението. Тези изявления нямат процесуална стойност, коментираха юристи.

Преди дни при разпит в присъствието на адвокатите му Менашки за първи път е заявил, че отишъл при Мария, носейки в себе си нож. Той обаче не потвърдил изцяло обвинителната теза на прокуратурата за умишлено убийство. Разказал, че с Мария се скарали и при скандала я намушкал неволно. Трудно ще убеди съда, че по невнимание може да се нанесат 7 прободни рани, коментират юристи.

Обясненията на Михаил Менашки е едно от последните следствени действия в рамките на предварителното производство за убийството на 30-годишната жена, довериха запознати с хода на разследването.

Обвиняемият е в ареста четвърти месец. Той направи опит да излезе на свобода в началото на ноември. Тогава се разплака в съдебната зала, обясни, че иска да помогне на приятелката си Маргарита, който била в тежко психическо състояние.
Съдия Захарин Захариев обаче го остави в ареста.

Последвайте канала на

Novini.bg
15266 17

Коментари 17

Добави коментар
милко великов

2012.12.29 | 18:27

17
Защо у нас се внасят само китайски стоки а не малко от тяхното правосъдие. ОТГОВОРА Е ЧЕ МНОГО ДЕЦА НА СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ЩЕ ОСТАНАТ СИРАЦИ.

2012.12.29 | 18:26

16
Ххехех, наръгах я един път "опа мило без да искам", наръгах я втори път "о боже зайче, извинявай", наръгах я трети път "по дяволите ножът неволно се заби в теб", наръгах я четвърти път "след като те наръгах 3 пъти, четвъртия не го усети много нали?", наръгах я пети път "боли ли те скъпа?", наръгах я шести път - аве аре бегай с тая фантазия, съдията дори и да е умствено изостанал ако се хване на това трябва да си удреже ръцете...

2012.12.29 | 18:26

15
А вицето какво каза?Искала да маха доживотния затвор?А и от ЕС ни натискали.А ако го пуснат този и убие друго момиче без да иска съвсем неволно?В 21 век какви неща правят полицаи само а?Какво да мислим за рецидивистите?

2012.12.29 | 18:25

14
Не трябва да позволаваме на разни защитници на престъпността като зам.президентката ни да се гаврят със жертвите на престъпления! Не само че не трябва да отпада доживотната присъда, ами трябва да въведем смъртна и автоматимчно всички доживотни да бъдат заменени със смъртни присъди, ние не сме богати като хамериканците че да ханим тези търтеи по затворите, защото ние ги храним, всеки един българин дава пари от джоба си, члез данъци и такси за да отглежда държавата престъпници по затворите като в зоопарк. Нали уж се даваме за пример хамериканците? Понеже до сега нито по един критерии не сми ги стигнали, дайте поне едно нещо да ни е като при тях и да въвъдем смъртното наказание.
АЗ

2012.12.20 | 23:22

12
Разликата е че американците не ги хранят такива в затворите, ами ги приспиват с инжекция! Мисля че е крайно време и тук да стане така. Какво като е бивш полицай, даже и да е настоящ - това не го прави по различен по нас, нали така?! Абе да го тикат в затвора, какво ми го скътават в следствения арест да минава време, да го наритат в затвора тоя боклук и там да видим как ще оцелее гнусното корумпирано ченге. Има късмет че не съм аз бащата на момичето, ама хич не ме интересува полицай ли бил или какъв е, ще действам както аз си знам. Той има вид на мутра, на престъпник, погледнете му само татуировките нацапал се точно като мутра. Ще ми реве в съда, дрисльо. Да го тикнат в затвора, че там престъпниците като разберат че бил полицай... той няма да оживе и един месец, или ще го убият, или няма да издържи и ще се самоубие, много добре знаят какво очаква полицай да влезе в затвора. Абе тикайте го вътре тоя да гние там и да става боксова круша на всички вътре.

2012.12.20 | 23:23

13
Бащата на жертвата: "Ами аз замахнах с тъпото на брадвата, но тя се удари в главата му и отскочи и се завъртя с острото и после пак отскочи и аз я изпуснах... и така 7 пъти .."

2012.12.20 | 23:22

11
ЩО НЕ СЕ ОПИТА ТОЯ КАПУТ,НЕВОЛНО ДА НЕ СЕ ХРАНИ 7-8 ДЕНА А?! ДА ВИДИМ КВО ШЕ СТАНЕ
аз

2012.12.20 | 22:56

10
Михаил : - Наръгах Мария неволно! Извинявам се и дълбоко съжалявам за причинените телесни повреди довели до смърт. Прокурора : Нямам повече въпроси. Уважаемия съдия: Подсъдимия се осъжда на 2 години условно. Чук по масата и близките на Мария да го духат. Епизод 979 от сагата "България - страната на абсурдите"

2012.12.20 | 22:56

9
Е така сега нейните близки да го наръгат 20 пъти това нищожество и всички ще са доволни! Е*аси и изрода!

2012.12.20 | 22:56

7
Вината му е вечна и неизкупваема. Ще гние доживотно, а после ще гори вечно.

2012.12.20 | 22:56

8
В такъв случай, ако си прав, предлагам да включим казана му към електрическата мрежа.
Н

2012.12.20 | 22:56

6
това ми прозвуча малко като - самоубил се като се наръгал три пъти в гърба с нож и два изстрела с пушка един в сърцето и един в главата да гние в пумийна яма тоя изруд

Добави коментар

Водещи новини