Румен Петков: Днес е вторият провал на Лиляна Павлова

  • 19 декември 2012 15:49

  • 971
  • 0
Румен Петков: Днес е вторият провал на Лиляна Павлова
©

Днес е вторият провал на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, защото северното направление отново остана непочистено.

Това каза народният представите от Коалиция за България Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в по повод изказването на министър Лиляна Павлова за пътната обстановка в страната, съобщиха от БСП-Плевен.

До обяд, имаше само един снегорин близо до Правец, и един на разклона за Хаинбоаз. Освен тях, имаше други три с вдигнати гребла, което е ярък израз на безсилието да се справят с пътната обстановка и симулирайки дейност, заради вградените си GPS-и, че тези райони са обходени, каза Петков.

След 11,30 ч. колите сами почистиха пътя, движейки се. „Каквито и снимки да показва г-жа Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, стотици хора видяха безсилието и невъзможността на нея и ръководеното от нея ведомство, да се овладее ситуацията в сравнително не тежка и нормална зимна обстановка, допълни Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

971 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини