Хора на братя Галеви извършиха преврат в пандиза в Самораново

  • 14 декември 2012 14:49

  • 4245
  • 3
Хора на братя Галеви извършиха преврат в пандиза в Самораново
©

Приближеният на Пламен Галев – Апостол Чакалов-Тоци, извърши "преврат" в затворническото общежитие в село Самораново, община Дупница, като свали Валери Ненов от кметския пост и зае неговото място.

В сряда в 16,30 часа на събрание на затворниците Тоци е бил избран за кмет на общежитието и зае поста на кюстендилския адвокат Валери Ненов, който излежава присъда за измама на негова клиентка с 40 000 лева. Всичките 70 кримки са гласували "за" Тоци. Другият приближен на Пламен Галев и Ангел Христов - Владимир Ангелов-Стъклето, е избран да отговаря за вътрешния ред и дисциплината в общежитието, съобщава в. "Струма".

Стъклето и Тоци излежават 4-годишна присъда за участие в организирана престъпна група. Другият от групата, който излежава 3 години и 6 месеца -Георги Блатски, единодушно е избран от затворниците да отговаря за физкултурата и спорта в общежитието.

Апостол Чакалов -Тоци, Владимир Ангелов-Стъклето и Георги Блатски бяха осъдени заедно с Братя Галеви за участие в организирана престъпна група. Пламен Галев отнесе 7 години затвор, Ангел Христов-Геле - 5 години, Тоци и Стъклето - по 4 години, Георги Блатски - 3,5 години. Последните трима влязоха в затвора през месец май. Тогава техните покровители Пламен Галев и Ангел Христов, след като разбраха, че Апелативния-т съд ги праща зад решетките, избягаха в чужбина и оттогава са обявени за международно издирване от Интерпол.

Още с влизането в общежитието Тоци беше назначен за портиер на входа на общежитието, а Стъклето отговаряше за банята на затворниците, като неговата работа се състоеше в това да държи ключовете от санитарното помещение и да го отваря само когато затворниците се къпят. Други се грижеха за чистотата на помещението.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4245 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.12.09 | 00:09

3
под прикритие 5ти епизод
trhyr

2014.12.09 | 00:09

2
прости цървули
Жадна за сперма мутреса

2014.12.09 | 00:09

1
Търся напомпана,богата мутра,да ме вози с джипката и да гълтам спермата!

Добави коментар

Водещи новини