СДВР: Разкриваме 15% от кражбите в София

  • 14 декември 2012 09:55

  • 825
  • 1
СДВР: Разкриваме 15% от кражбите в София
©

Най-бързият начин за помощ е да се обадите на тел. 112, ако забележите че обират съседния апартамент, каза пред БНР Янко Янкулов, шеф на сектор „Кражби“ в СДВР.

15 процента е разкриваемостта на кражбите в София по данни до септември тази година, допълни Янкулов.  "Крадците се активизират не само по празниците, но вземете мерки, ако пътувате. Има много знаци за това, че че сте заминали, например, че колата ви не е пред блока. За имотното състояние се съди и по дограмата, и по начина на живот. Но пък се предполага, че жилищата на хората с по-добро имотно състояние са по-добре защитени. От секунди до минута крадецът вече може да е в жилището", каза полицейският началник.

От трезор до трезор има разлика, защото някои са много сигурни, каза Янкулов по повод този тип кражби. Неговият съвет е да се правят периодични проверки на всички системи за защита.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
825 1

Коментари 1

Добави коментар
Чепо

2012.12.15 | 17:14

1
Ако в моята работа имам 15% успеваемост, не само ще ме изхвърлят на втория месец, но и ще го получа отзад през панталоните с подхвъргане!Този не разбрах хвали ли се или какво?А после претенции за по-високи заплати!

Добави коментар

Водещи новини