БТВ гони Луиза Григорова заради голи снимки

  • 13 декември 2012 06:43

  • 13277
  • 6
БТВ гони Луиза Григорова заради голи снимки
©

Голите снимки на Луиза Григорова най-вероятно слагат край на работата й в БТВ. Ръководството на телевизията било бясно на младата актриса, че на своя глава си е позволила участие в провокативната фотосесия на морето, твърди в. "Всеки ден". Допълнително масло в огъня налели гастролите й по всевъзможни медии в последните дни, които не били съгласувани с телевизията.

По договор Луиза била длъжна да се съобразява всичките си изяви с БТВ. Тя обаче с лека ръка нарушила тази клауза и направила дръзките си снимки без изрично позволение. В корпоративния имидж на медията е заложено посланията да са изчистени от всякакво еротично съдържание, тъй като телевизията е с огромна аудитория и на практика е семейна. За пред хората Луиза Григорова разказвала, че фотосесията била за календар на "Ивет фешън" по идея на майка й Ивета, собственик на агенцията за модели. Двете уж тръгнали на море, а по пътя майката казала на дъщерята, че ще се снима за календар заедно с други момичета. Запознати обаче казват, че този ход е предварително планиран и целта му е именно скъсване на отношенията между Луиза и БТВ. След "Стъклен дом" медията не й осигурява работа, но по договор има право да й забрани изяви в други телевизии. Скандалът с голите снимки бил начин телевизията да скъса контракта с Луиза и да й развърже ръцете за нови ангажименти, пише още в. "Всеки ден".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
13277 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Чилова

2013.06.13 | 10:07

6
Дрогиран и алкохолизирана пачавра има достойни българи както и в коментар едно беше отбелязано правилно за които да се пише стига със тия курви ни занимавахте ! На запад пишат активно всеки ден за тях и техният безсмислен живот и кариери но там и обществото живее далеч по-добре от нас !
Хайде стига простотии

2013.06.13 | 10:06

5
И другата мазна и долна курва ( Радина Кърджилова ) от мазният селски сериал Пъклен дом да се снима гола ,че да и нея да я изгонят ! Писна ми да ни занимавате със тия курвентии ! В тая страна живеят и нормални хора ( учители , инженери , лекари и т. н. ) не само курви и гангстери !

2013.06.13 | 10:06

4
А коя е Луиза Григорова?
Радина Свирката

2013.06.13 | 10:06

3
С едно изречение : Една много грозна, противна и паянтова, даже кекава лигла, която се изживява актриса, въпреки монотонния си дисхармоничен боботещ тембър, бедния речник, некординираните си движения и първично-празния си поглед излъчващ долнопробна простащина! Обобщено : Тя е едно НЕДОРАЗУМЕНИЕ!!!
Mario

2012.12.19 | 14:09

2
tezi ot btv i nova sa brutalni. nezavisimo ot tova kakva e. tia ima pravo i svobodata da si prai kakvoto iska. neznam za kvi se misliat tezi ta 4ak 6teli da i skasat dogovora pri polojenie 4e ne i predlagat v momenta rabota. aide stiga,

2012.12.19 | 14:09

1
6te ia izliga s piasaka

Добави коментар

Водещи новини