Още един сигнал срещу Гугушева

  • 11 декември 2012 14:16

  • 810
  • 0
Още един сигнал срещу Гугушева
©

Нов сигнал срещу оттеглилия се кандидат за конституционен съдия Галя Гугушева е постъпил в парламентарната комисия, която разследва корупцията по високите етажи на властта.

Това съобщи председателят на комисията Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, който обясни, че ще предостави сигнала на правната комисия, предаде Дарик.

„Става въпрос за засечени на няколко пъти измамници с кредитни карти, които са източвали милиони, в това число и от САЩ. В сигнала се твърди или се подозира, че става въпрос и за разследване на американските специални служби и че г-жа Гугушева е твърдяла, че изобщо не се занимава със споразумения, не предлага споразумения, напротив, отбягва ги, а в сигнала се посочват десетки дела, в които тя предлага споразумения с подобен тип престъпници в организирани престъпни групи, които източват кредитни карти. Анонимни сигнали в комисията за борба с корупцията по високите етажи не се разглеждат", обясни Янев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
810 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини