Бойко Борисов информира Плевнелиев за отказа на подкрепа за Галя Гугушева

  • 11 декември 2012 13:56

  • 1410
  • 1
Бойко Борисов информира Плевнелиев за отказа на подкрепа за Галя Гугушева
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е запознал президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното с решението на ПП ГЕРБ да не подкрепи номинацията на Галя Гугушева за член на Конституционния съд, това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Според министър-председателя прозрачните процедури имат своя ефект и няма да се допусне в Конституционния съд да влезе съдия, който не е с безупречна репутация. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е информирал държавния глава, че процедура за номиниране на конституционен съдия от парламентарната квота ще започне след Нова година.

На срещата президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е запознал премиера с мотивите си да наложи вето върху Закона за инвестициите, които предстоят да бъдат публикувани до края на тази седмица.

Последвайте канала на

Novini.bg
1410 1

Коментари 1

Добави коментар
Iva

2012.12.11 | 23:36

1
Снимката е много показателна колко е уважаван президента!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини