Уволниха пияната учителка, отива на съд за хулиганство

  • 11 декември 2012 08:01

  • 2044
  • 5
Уволниха пияната учителка, отива на съд за хулиганство
©

Учителката в столичното 130-то СОУ Илияна Иванова, която вчера се появи в нетрезво състояние в клас, ще бъде съдена за хулиганство, защото след задържането си се държала арогантно, стана ясно от пряко включване от двора на училището в сутрешния блок на Нова телевизия.

Според Ваня Кастрева, началник на Столичния инспекторат по образованието, Илияна Иванова не е профилът на българския учител, а случката е прецедент и неблагоприятно стечение на обстоятелствата. От днес служебните правоотношения с нея са прекратени, добави Кастрева.

Директорът на училището Анка Караджова посочи, че вчера Иванова казала, че състоянието й се дължи на вирус. Караджова извикала линейка, заедно с която дошла и патрулка. Пияната учителка скочила срещу полицаите с несвързани обиди. Казвала им: "Какъв си ти, аз те уча теб". Иначе била съвестна в работата си, поемала и допълнителна такава, добави директорката на 130-то СОУ.

Колега учител на Иванова каза, че тя отглежда сама три деца ученици, има финансови проблеми, което е една от причините за действията й. Той уточни, че не я оправдава, но я разбира. Знаел, че тя обича Ботев, затова започнал с нея разговор за поета-революционер, което успокоило малко преподавателката.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2044 5

Коментари 5

Добави коментар

2012.12.19 | 11:21

5
Сега с нашата страшна правосъдна система ще и разкажат игрите,укриване на данъци,побой над полицай,танци на публично място и какво ли още не,ако беше мутреса полицейската кола щеше да я закара до тях и 3 дена щяха да и се извиняват а директорката уволнена,всички сме се напивали и аз знам какво е особенно ако е имала тъжен повод.
Виктори

2012.12.19 | 11:20

4
Какво става в образованието? Защо има пияни учители, такива които ходят с дванадесетокласници или други които пускали порно на ученици? Много е просто българи. Не са виновни учителите, а онези които ги ръководят, т.е. ГЕРБ. От както са на власт те по този начин уволняват политическите си противници, онези които са им неудобни. набеждават ги, а после се стремят да ги оклеветят и унижат пред българското общество. Това са поръчкови действия от страна на министъра, неговата зам. министърка и шефовете на регионални инспекторати. Те пък от своя страна оказват натиск върху директорите или поставят послушни такива, които да уволняват неудобните учители. От както ГЕРБ е на власт в образованието ври и кипи. Водят се тихи войни. Биват смачквани и уволнявани много кадърни педагози, а местата им се заемат от некадърни герберисти. Ето поради тази причина образованието не върви. Отделно министъра Сергей Игнатов съвместно със зам. министърката Милена Дамянова крадат от парите отпуснати за образование, чрез поставени лица и от конкурси и по различни програми. То е толкоз просто и логично, но дали българина се сеща какво става в образованието и дали ще потърси сметка на онези, които го съсипват? Туй е въпроса!
Учителка

2012.12.19 | 11:19

3
Докъде ни докараха...срам и позор за управляващите...Ако не ви е известно-учителската заплата не стига да си платим сметките.Това е най-унижаваната и неблагодарна професия днес.Казвам ви го след 30 годишен стаж като учител.Горката жена...
:P

2012.12.15 | 12:19

2
It`s a Gangbang Style eeeeeeee where is my teacher it`s a gangbang style. :)))))))))))))))))))))
Rlf

2012.12.11 | 22:51

1
Братът на Сергей Игнатов , ходел фиркан на работа в НБУ лБрата на просветния министър Сергей Игнатов – Владимир Игнатов си е позволил да ходи на лекции пред студентите във видимо нетрезво състояние. Увлечението на Владимир Игнатов по спиртните питиета било известно отдавна на ръководството на университета, но досега никой не смеел да пипне министерския брат, пише „Галерия”. И до ден днешен си ходи на работа ! Защо него не го уволниха, а учителката !?

Добави коментар

Водещи новини