ГЕРБ няма да подкрепи Галя Гугушева (обновена)

  • 10 декември 2012 20:01

  • 2598
  • 5
ГЕРБ няма да подкрепи Галя Гугушева (обновена)
©

Партия ГЕРБ няма да подкрепи номинацията на Галя Гугушева за конституционен съдия.

Това заяви министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Сигналите срещу нея, които излязоха последните дни в медийното пространство, са причината за нашето решение. Те доказват, че тя не е достоен кандидат. Решението е обсъдено и съгласувано с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, допълни той. В разговорите, който бяха проведени, и от всичко, което беше анализирано по данните за кандидата Гугушева, парламентарна група на ГЕРБ няма да подкрепи кандидатурата на Гугушева. Колегите от СДС се съобразиха с тези констатации и това, което обсъдихме е, че на по-късен етап ще влезем, по всяка вероятност в нова процедура, в която СДС ще представят нов кандидат, каза още Цветанов.

Той посочи, че новата кандидатура ще бъде обсъдена както се е процедирало досега. Цветанов отбеляза, че са много нещата, които са накарали Парламентарната група на ГЕРБ да изразят своето мнение пред колегите от СДС. Прозрачните процедури имат своя ефект и в тази посока съм убеден, че няма да допуснем грешка да бъде избран конституционен съдия, който е с негативи и дефицити, каза Цветанов. Аз съм убеден, че има достойни кандидати и добри професионалисти, които СДС могат да предложат, каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2598 5

Коментари 5

Добави коментар

2012.12.12 | 11:01

5
Оня пловдивския мръсник ще се избере от Бойко Тиквата. Корумпиран е до мозъка на костите си а пък и мръсна работа е вършил и на БКП и ГЕРБ.
А Доан

2012.12.12 | 11:01

4
ББ направи СДС-то на маймуни.Справи се с НЕДОволен, с ярешки, а сега и с стоте кабагайди. Давай Бойко ние сме с теб.

2012.12.12 | 11:00

3
Цацаров вече е нарочен от Борисов и ко. Навремето директно съдействаше на Бойко Борисов за установяване структурите на ВИС в пловдивска околия, които се занимажаха с изнудване, наркотици и проститиция. После подпомогна Гоце при приватизацията на Пловдивският панаир от свинаря Гергов, доносник на ДС и личен приятел на Първанов. Цацаров е надeжден другар и никога няма да подведе господарите си от СИК, ВИС и ТИМ.

2012.12.12 | 11:00

2
Боли ме кой пореден боклук къде ше турат. К'во ме занимамвате бе лайнари!?

2012.12.12 | 11:00

1
Всички магистрати по върховете на съдебната система са милионери, запитайте се защо? Как пък не намериха един беден прокурор или съдия който да няма нищо освен месечната си заплата? Няма такъв защото са корумпирани и изпълняват поръчки. Почтените магистрати не изпълняват поръчки но тях никой не ги знае защото никога не растат в кариерата си. Държава на мафията сме и мафията си има държава у нас не зависимо кой управлява! Всичките са маскари както е казал Алеко и май скоро няма да се промени нищо.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини