Пускат предварителна продажба на билетите в БДЖ за празниците

  • 10 декември 2012 13:36

  • 631
  • 0
Пускат предварителна продажба на билетите в БДЖ за празниците
©

От 12 декември 2012 г. „Холдинг Български държавни железници” ЕАД въвежда двадесетдневна предварителна продажба на билети и резервации за седящи места за всички бързи влакове за коледните и новогодишните празници, съобщиха от пресцентъра на БДЖ.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите, когато предстоят празнични периоди. По този начин „Холдинг Български държавни железници” ЕАД дава възможност на своите клиенти да планират предварително своите пътувания, своевременно да направят резервации за седящи места, както и да закупят билет за предпочитания от тях влак в срок от 20 дни преди самото пътуване.

Предварителната продажба на билети и резервациите за седящи места ще се извършват във всички гари и железопътни бюра в страната.
Клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната. Телефоните за връзка с билетните каси в гарите и бюрата са посочени на интернет страницата на железопътния превозвач.

За празничните дни по повод Коледа и Нова Година, „Холдинг БДЖ” ЕАД предвижда да осигури допълнителни вагони за някои влакове, които пътуват по основните направления в страната.

Последвайте канала на

Novini.bg
631 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини