Тийнейджър опита да изнасили момче, осъдиха го условно

  • 10 декември 2012 10:24

  • 1903
  • 1
Тийнейджър опита да изнасили момче, осъдиха го условно
©

Ученик от белослатинско село беше осъден условно заради сексуални мераци към малолетен, съобщи в. „Конкурент". Магистратите признаха подсъдимия М.И. за виновен, макар че е извършил деянието, докато е бил непълнолетен. Съдът преценил, че младежът е могъл да се ръководи от постъпките си и е разбирал какво прави.

Гаврата е станала на 15 февруари тази година, ден след Деня на влюбените в село от община Бяла Слатина. Подсъдимият ученик извършил опит за полово сношение и действия, с които да си достави полово удовлетворение с 13-годишния тогава Т.Т.

За да стигне до край, възбуденият тинейджър употребил сила и заплахи срещу жертвата си. До желания от насилника секс така и не се стигнало и то по независещи от него причини. За извършеното деяние, съдът му наложи наказание условна присъда от 1 година лишаване от свобода с три години изпитателен срок. Ако през този период младежът, който до момента не е осъждан, извърши друго престъпление, ще влезе в затвора.

Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване пред Окръжен съд - Враца в 15 дневен срок. Подсъдимият трябва да плати в полза на държавата 380 лв. за направените по делото разноски.

Последвайте канала на

Novini.bg
1903 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
toiagata

2016.12.09 | 10:53

1
Още един изрод, на когото не се изписвават имената, родителите и снимката му, за да се спазят правата на човека, НО... това човек ли е???

Добави коментар

Водещи новини