Отложиха делото за убийството на студента Стоян Балтов (видео)

  • 06 декември 2012 10:37

  • 1648
  • 2
Отложиха делото за убийството на студента Стоян Балтов (видео)
©

Делото за убийството на студента Стоян Балтов бе отложено за 18 декември, предаде репортер на Novini.bg.

Причината е неявяване на един от свидетелите, които прокуратурата призова.

За пореден път в съдебна зала не бяха предоставени като доказателство маратонките на един от заподозрените в убийството - Вили Георгиев. Адвокатът му Емил Велинов призова иззетите обувки да бъдат донесени на следващото заседание и да бъде представен анализа върху тях.

Стоян Балтов бе пребит до смърт пред дискотека "Амнезия" в Студентски град на 5 декември 2008 г. Подсъдими за жестокото деяние са Александър Данаилов, Вили Георгиев и Светлозар Стоилов.

Днес вещите лица обявиха, че трите момчета, обвинените за убийство, по принцип не са агресивни, но в трагичната нощ са действали под влияние на алкохол.

В залата днес, освен майката на Стоян, бяха и родителите на жертвите от побоя пред дискотека "Соло". На 18 април 2009 г. около 4 часа през нощта след спречкване между две младежки компании пред заведението бяха прободени смъртоносно с нож в гърба Кирил Въжаров и Васил Александров, а техният приятел Кирил Димитров бе тежко ранен.

Последвайте канала на

1648 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
madmax

2012.12.07 | 16:51

2
Вещите лица,като си ги определят на агънца,да си ги доотгледат и после на курбан.Агне се прави от Коч и Овца.Така,че нещата в семейството са за ремонт.

2012.12.07 | 16:12

1
Милите, те "по принцип не са агресивни". Просто са пиинали малко повече. Какво като са убили човек , сигурно е било без да искат или може би Стоян сам се е ритал и си е скачал на главата, а тия са седяли отстрани и са гледали сеир. При условие, че вече толкова време това дело се бави ,и при очеизбождащи факти ме кара да си мисля ,че нещо куца. И какво ще анализират на маратонките в съдебна зала????? Има доклад и това е. Трябва да стане като навън. Събират се доказателства, започва процеса и в рамките на 1-2 месеца нещата се решават. А не да се точи по 5-6 години.

Добави коментар

Водещи новини