Полицаи не могат да открият с месеци крадци заснети на камера в магазин

  • 06 декември 2012 08:04

  • 1691
  • 0
Полицаи не могат да открият с месеци крадци заснети на камера в магазин
©

Магазин в Мусагеница на метри от НСлС е бил нагло обран от двама крадци. Те са били заснети от поставените камери. Докато единият от бандитите отвлича вниманието на продавача, другият се пресяга зад касата и прибира оборота сложен в картонена кутия.

През това време неговият съучастник очевидно се интересува от вино, което е на горната част от стилажите в другия край на магазина. След обира собственикът на магазина Емил Йорданов е сигнализирал полицията, но оттогава бандитите не са разкрити. Искам да ги видят техните приятели, приятелки, майки, бащи и роднини, за да знаят какви са, тези хора ще продължат да крадат, каза Йорданов. В магазина има три камери, но абсурдното е, че самите крадци могат да се видят на екран, който излъчва картина над самата каса.

Ст. инспектор Валери Трифонов от Седмо РПУ разказа, че двамата крадци все още не са установени. Подобни кражби се случват около празници, а техническите записи помагат при разкриването на подобни престъпления, каза полицаят. Той посъветва магазинерите да държат по-малко пари в касата.

Последвайте канала на

Novini.bg
1691 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини