Надежда Нейнски: Тръгнах си от СДС, а не от идеята

  • 03 декември 2012 08:09

  • 2585
  • 5
Надежда Нейнски: Тръгнах си от СДС, а не от идеята
©

"СДС не е просто партия, а СДС е идея, а аз не си тръгвам от идеята", каза в интервю за сутрешния блок "Здравей, България!" по Нова телевизия евродепутатът Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г..

Припомняме ви, че след изключването на Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, Димо Гяуров и Ваньо Шарков от СДС, Нейнски сама пожела да напусне партията, заявявайки в писмо, че не тя напуска СДС, а СДС я напуска.

Относно писмото, което тя написа до СДС, Нейнски заяви, че това не е спонтанно решение. По думите й, в писмото е написала абсолютно всичко, което е искала да каже. Евродепутатът поясни, че разминаването между нея и партията е започнало, когато СДС се се отказало от това, за което е било създадено. Тя бе категорична, че партията не е създадена, за да обслужва конюнктурни идеи.

Според нея, хората, които преди години бяха по площадите, в момента са объркани. "Хората очакват десницата да бъде единна. Те се надяват, че тези, които инициираха реформите, ще се обединят", заяви Нейнски и добави, че явно "Синята коалиция" е първата лястовица на надеждата за обединение на синята идея.

Евродепутатът обаче припомни, че всичко това, което България е направила е резултат от управлението на сините.

Относно твърденията на Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на и Димо Гяуров за сделка между СДС и ГЕРБ за конституционен съдия, тя заяви, че това, което се случва е изключително възмутимо. "СДС избра сега да бъде зависима от независимите", поясни Нейнски и добави, че ГЕРБ в момента се опитва да си измие ръцете.

"Не бих приела да отида в друга партия. Това е неприлично предложение за мен и никой не ми го предлага, защото знае, че няма да го приема, тъй като е известно мнението ми за гастрола между партиите", каза още Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г..

Последвайте канала на

Десислава Станева
2585 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Мечо Пух

2012.12.03 | 18:04

5
Идеята я изплюскахте като свини тиква преди 15 години!
Ieoeid,ud

2012.12.03 | 18:04

4
Тази безсрамница или съвсем е изкукуригала или си мисли, че ние сме с къса памет. Помним, помним те Надке - добре подскачаше и добре се уреди! Сега гледай да уредиш и новия си съпруг с нещо като гаража,че да има за децата. ЧЕРВЕНА ЛИСИЦА! Продаде СДС за "пет ..." сребърника!
Малинка

2012.12.03 | 18:03

3
Защо Надежда Нейнски не си "тръгне" от евродепутатското местенце?!
Пешо Ст.

2012.12.03 | 14:36

2
Да беше оставила поне гаража на ЦК,че с тази синя зона....

2012.12.03 | 13:38

1
Ти и дявола в човешки образ И.К ,само заради БГА(1 долар),МДК"Пирдоп-най големият и най-модерно оборудван на Балканите(55 млн),подобен завод в сащ е продаден за 1.5 млрд долара,БТК,Заводите "Девня"(втори в света за тежки торове и сода),заслужаваш ти и камарилата ти линч,и клада.Тотално съсипахте икономиката,създадена с парите и труда на милиони хора.Унищожихте проекта-Радомир"Червена могила"завод за производство на заводи,с уникална техника от"Круп","Тисен",-разпродадени на безценица и скраб.Само двата уникални струга,който бяха демонтирани,можеха да произвеждат стотици милиони долара годишно.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини