Мъж от Сунгурларе набеди полицай за катастрофа

  • 02 декември 2012 15:00

  • 2195
  • 0
Мъж от Сунгурларе набеди полицай за катастрофа
©

37-годишен мъж обвини полицай от Сунгурларе за катастрофа,като това бе неговото отмъщение за отнета шофьорска книжка, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Около 15:30 часа в събора в Районно управление „Полиция"-Сунгурларе е получено съобщение за пътнотранспортно произшествие, възникнало в село Велислав, община Сунгурларе, с участието на пешеходец и автомобил „Ситроен", с бургаска регистрация.

Сигналът е подаден от 37-годишния Й.К. от Бургас, който заявил, че 32-годишния му брат - Ж.К. от Бургас, при движение по средата на пътното платно е блъснат от „Ситроен" с бургаска регистрация. Той дори дал информация за регистрационния му номер.

Автомобилът се оказал на полицейски служител на Районно управление „Полиция"- Сунгурларе. Полицейският служител е разпитан и той заявил, че малко преди подаване на сигнала е бил в с. Велислав и е разговарял с Ж.К.. След това обаче тръгнал в посока с. Везенково, без да е причинил катастрофа.

Оказва се, че свидетелството за правоуправление на Ж.К. е отнето за шофиране след употреба на алкохол на 17 ноември т.г., като свидетел при съставянето на акта бил набеденият в катастрофата полицейски служител от Районно управление „Полиция"-Сунгурларе.

Ж.К. многократно се заканвал да си отмъсти за отнемането на шофьорската книжка, като вероятно заявяването на фалшивата катастрофа е част от плана му за отмъщение.

Работата по документиране и изясняване на случая продължава от служители на Районно управление „Полиция"-Сунгурларе.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2195 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини