Кремъл отното отрече да има проблеми със здравословното състояние на Путин

  • 30 ноември 2012 18:19

  • 1016
  • 3
Кремъл отното отрече да има проблеми със здравословното състояние на Путин
©

Премиерът на Япония Йошихико Нода е отменил посещението си в Русия, планирано за месец декември, заради „здравословни проблеми” на руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, съобщиха японски медии.

Според японската агенция Киодо премиерът днес е съобщил, че се налага да отложи пътуването до Русия. Това е станало по време на среща в Токио, посветена на проблема с Курилските острови. Според един от присъствалите на срещата Нода е заявил, че „здравословното състояние на президента Путин е лошо”.

Според японски правителствени източници руските власти са информирали японските си колеги, че планираната среща между лидерите на двете държави трябва да бъде отменена заради здравословен проблем на руския президент.
От Кремъл отрекоха появилата се информация. Дмитрий Песков, говорител на Путин, заяви, че здравословните проблеми на президента са преувеличени. Песков отрече Путин да има проблеми с гърба заради стара спортна травма.
Говорителят посочи, че срещата между лидерите на Япония и Русия не е била официално насрочена и затова не може да се говори за отлагане.

„Путин продължава да работи в обичаен режим, а новините за здравословните му проблеми са само предположения”, заяви говорителят Дмитрий Песков.
По неговите думи Путин реагира нормално на слуховете за своите проблеми със здравето.

Песков посочи, че за месец декември са планирани множество срещи в Кремъл и Ново Огарьово, пътуване на президента до Турция, реч пред Федералното събрание, голяма пресконференция и запис на новогодишното обръщение към руските граждани.
Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 е в добро физическо състояние и продължава да спортува, настоя и ръководителят на президентската администрация

Сергей Иванов, коментирайки информацията за проблеми със здравето на Путин. „Той е в добро физическо състояние. Не се тревожете и не се безпокойте. Президентът продължава да спортува”, каза Иванов, който призна, че държавният глава на Русия е имал „лека спортна травма”.

Въпреки официалните твърдения, че Путин е здрав, спекулациите се увеличават.

Заради слуховете за влошаването на здравословното състояние на руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 инвеститорите вече проявяват безпокойство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1016 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.12.04 | 11:48

3
отноТо казвам на собствениците на тоя сайт да назначат поне един грамотен в екипа, щото са за резил....
отното отрече

2012.12.04 | 11:47

2
"отното" е осрато
Калоян

2012.11.30 | 21:37

1
По стар комунистически тертип отричат докато не гушне букета !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини