Подсъдим за радикален ислям: Християните трябва да бъдат убити (видео)

  • 28 ноември 2012 11:04

  • 20401
  • 79
Подсъдим за радикален ислям: Християните трябва да бъдат убити (видео)
©

Един от основните обвиняеми по процеса за радикален ислям в Пазарджик Ахмед Муса Ахмед има наказателен отряд и е най-богатият в ромската махала в града. Думите са на защитен свидетел 005 по делото, който даде тази сутрин показания пред Окръжния съд, предаде репортер на Novini.bg.

В показанията си свидетелят е  заявил, че през 2005 година в ромския квартал в Пазарджик, където и той живее, е започнало разделението между жителите. По думите му, това е случило, когато е построена джамията „Абу Бекир” и Ахмед Ахмед е станал „нещо като религиозен водач”. Тогава Ахмед е започнал да проповядва омраза към друговерци-християни и евреи, които по думите му, трябва да бъдат убити и заклани. Свидетелят разказва за сватба през 2007 година, където Ахмед е казал „Поклон пред тези, които режат глави и слагат бомби за вярата”. Според показанията му обвиняемият Ахмед има наказателен отряд от около 10 души, които нападат хора. През миналата година те са нападнали група момчета-християни, едно от които е било и в болница. Свидетелят разказва и за промяна в мюсюлманските ритуали, след като Ахмед е започнал дейността си. Пред съда той е обяснил, че Ахмед е станал най-богатият в махалата, имал три коли, но не на негово име, както и магазин на името на майка му, а той и жена му не работят, но строят нов апартамент. По думите на свидетеля Ахмед е казвал, че е грях да се гласува и оттогава в пазарджишката махала ромите започнали да не гласуват. Към свидетеля бяха зададени 20 въпроса от адвокатите в процеса.

Основният обвиняем Ахмед Ахмед определи като клевети и неверни показанията на защитения свидетел и  го определи като „противник на исляма”. По думите му той нямал наказателен отред и в квартала се живеело спокойно. Ахмед заяви, че мюсюлманите не се покланят пред тези, които режат глави, не подкрепят самоубийството и атентатите. „Ние се покланяме само пред Аллах”, каза още Ахмед Муса Ахмед .

Последвайте канала на

Novini.bg
20401 79

Коментари 79

Добави коментар

2013.05.17 | 18:54

79
СМЪРТ ЗА ИСЛЯМА.СМЪРТ ЗА КУРана.Всички мюсюлмани са терористи.
delibash

2013.01.07 | 14:16

78
islqma e edna psihopadna religiq te ne sa dobre samo iskat voina a bog kazvaa ako te odari nqkoi obarni i drugata si buza

2012.12.09 | 14:46

77
еееее сега роптаете,а когато ония черния Костов ги вкара в парламента и им даде власт,защо гласувахте за него,защо тогава не роптаехте,сега е малко късно.първо трябва да ги изгоним от парламента,да изчезне това ДПС,та тогава да се мисли за нещо по мащабно.Каже те ми в коя цивилизована държава малцинството има партия в парламента....
Az

2012.12.02 | 20:15

74
В доста държави има малцинствени партии и не в това е проблема. Турците не са проблем на България. Проблем са управляващите и отвартителната нашенска черта да гледам в чуждата паница, няма такива злобари и завистници, като нас. Аз съм християнка и имам приятели, мюсюлмани, евреи и арменци и съм била на една маса с тях и съм работила с тях, хора като всички останали.

2012.12.02 | 21:03

76
Който изгони мюсюлманите от България за него ще гласуваме! Какъвто иска да стане, такъв ще го направим! Премиер, цар, какъвто каже!
Анти- Мюсюлман

2012.12.02 | 21:03

75
Революция му е майката спрямо тези фанатици !!! АЗ питам има ли националисти в ПАЗАРДЖИК, има ли будни Българи в региона ??? Това ли заслужиха нашите деди Левски , Ботев, Иван Вазов и още куп наши пра-роднини загинали за нашата свобода и вяра ??? Ако сме една истинска държава тези заплахи от страна на рязаните нещастници трябва да се наказва със разстрел на площада и да се знаят правилата за обществено мнение !!! На който не му харесва да си ходи да си живее на юг и да си изповядва радикала там,никой не е вързан или спрян насила да стои във Християнска Майка БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!
V

2012.12.01 | 17:11

73
Аз говоря с факти, Катуница не е победа, заради това че са се събрали хора, а е загуба, загуба на два живота /лека им пръст/. Искам да попитам къде са тези въстанали хора, когато цигани вилнеят из селата на беззащитните хора, дори и като най-фрапиращ случаят,Катуница не е единствен. Не искам да обиждам футболните фракции, но след приключване на мача у голяма част изчезват патриотичните идеи и се напиват и сбиват в някоя чалготека на арабски ритми.
allyouneedislove

2012.11.30 | 23:38

72
povdigat mi se shortite ot skuka.

2012.11.30 | 23:38

71
ИСЛЯМА Е ПСИХИЧЕСКО ЗАБОЛЯВАНЕ И ЛЕЧЕНИЕТО Е СМЪРТ!!!
???

2012.11.30 | 23:30

70
Тия може да заплашват, ама няма да посмеят нищо да направят. Трябва да се страхуват от гнева на търпеливите. Айде да посмеят нещо да ми направят тия шизофреници... само моята брадва за дърва е достатъчна да им разцепя колективно грозните киферици на тия брадясали прасета!!!
ss

2012.11.30 | 23:29

69
е нямам думи до кога ще ги търпим тия

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини