Френски католици приемат исляма от любов

  • 27 ноември 2012 16:59

  • 2116
  • 4
Френски католици приемат исляма от любов
©

Много френски католици загърбват вярата, в която са родени, за да приемат исляма, пише Нюзру.

Според представител на Светия престол в западноевропейската държава най-честно смяната на религията става в младежка възраст. Тогава момичетата и момчетата започват да общуват със свои връстници, които изповядват мюсюлманството. При намиране на евентуален брачен партньор християните трябва да приемат основаната от Мохамед вяра, защото ислямът не разрешава на правоверните да сключват брак с иноверци.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2116 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Пян Гъ

2013.12.28 | 01:20

4
Евала, брато! А каква е тая вяра, която забранява толкова естествени неща? Запитвали ли сте се някога. И това в епохата на постмодернизма, постструктурализма, либерализма, когато забраните се снемат и границите се премахват. Защо е този неистов стремеж към отделяне от останалите, към затваряне в джамии, към провокиране, към завземане на чужди пространства, към оспорване на ценностите на страните, в които те са пришълци? Религията ли е нещо крива, или тези, които я интерпретират вместо обикновените мюсюлмани? Като им е толкова скъпа религията, защо не се върнат при братовчедите в пясъците? А-а-а, щото там няма папо!

2013.12.28 | 01:20

3
Просперитет и прогрес са последстивия както от културните ценности, така и от генетичния фонд на населението. Една Франция, пълна с алжирци и затворена в джамии, ще е една бедна Франция. Страната, която даде на света Блез Паскал, няма да съществува. Ще има една непросветна, изостанала държава.

2013.10.16 | 12:42

2
Тия западняци големи глупаци .Отказвали се от вярата си от любов ,а защо нито един мюсюлманин не се от каза от исляма пак от любов .Всичко е с цел да се ислямизира света ,а те горките мислят че е от любов към тях .

2013.10.16 | 12:36

1
Били са като лици, сега стават като гъзове и от снимката личи.

Добави коментар

Водещи новини