Бойко Борисов: Всички кандидати за главен прокурор заслужават поста

  • 25 ноември 2012 14:14

  • 3736
  • 5
Бойко Борисов: Всички кандидати за главен прокурор заслужават поста
©

И тримата кандидати за главен прокурор имат изключителни биографии, смята премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който днес е на посещение в Етрополе, предаде БНР.

Министър-председателят отказа да се меси в скандала на СДС след отказа на Петър Стоянов да бъде избран за конституционен съдия. "Когато разговарях с лидера на СДС, не съм коментирал кой да е техният кандидат", заяви Борисов по повод отказа на Петър Стоянов да бъде официално предложен за конституционен съдия.

Ако те могат да решат вътрешните си проблеми и издигнат кандидатура, ГЕРБ ще ги подкрепи, обясни премиерът. Той отказа да се меси на Синята партия, но все пак коментира кандидатурата на депутата от ДСБ Екатерина Михайлова за Конституционния съд, като я нарече прекрасна кандидатура, коментира в. Труд.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3736 5

Коментари 5

Добави коментар
Българи??

2012.11.28 | 22:21

4
Хора, нали осъзнавате, че само с говорене няма да стане нищо... Трябва просто целия народ да се ПРОБУДИ и да стане .. знаете какво ;).. Просто трябва да взимаме пример от Гърците :) (по отношение на бунтовете) .

2012.11.28 | 22:21

5
да и аз съм съгласен с теб,това правителство трябва да се прати направо на разтрел.

2012.11.26 | 06:03

3
Господа и дами,всичко зависи от хората които ни мъчат отгоре,независимо дали е главен прокурор,дали е министър или някой по голям,от горе се решава кой е крив и кой прав,те решават кой да е в затвора,невижда те ли че затворите гъмжат от кокошкари а няма един осъден за нещо което засяга държавата,именно те са престъпниците,крадът и се прикриват,отнасят го дребните,затова имали значение кой ще е прокурор,макар и главен,народа винаги ще го отнася.
Дядо Иван

2012.11.26 | 06:02

1
Предвидлив е Боко. Скоро може да стане клиент на прокуратурата и бърза да направи мили очички на бъдещия главен прокурор, който и да е той.
абв

2012.11.26 | 06:02

2
Преди Бойко цялата тройна коалиция трябва да отиде на съд.Костов също да се приготви.Царя трябва да го съдят за бездействие.Интересно е ,че всички сте се вторачили в Бойко,а не мислите за тези които откровено грабиха през годините и сега са богати, благодарение на късата памет на народа.Кой продаде заводите за 1 долар?Кой прави водно огледало?Кой прави Цанков камък?Кой си плати за мандата да управлява и граби със задника?Не увеличението на пенсията ще ти оправи живота ,а да започне да се произвежда и да не се вдигат цените.

Добави коментар

Водещи новини