Любо Нейков печели от наеми

  • 24 ноември 2012 07:45

  • 5272
  • 1
Любо Нейков печели от наеми
© Булфото

Най-скъпоплатеният актьор в България Любо Нейков не разчита само на хонорарите си от участия и на доходите като продуцент на "Комиците" и "Столичани в повече". Комик номер едно на републиката прибира по над 2 хиляди лева от наеми на апартаменти и офиси, пише "България Днес".

С последната си покупка на вила край Банско месечният му доход ще надхвърли 3 бона.

Нейков от години инвестира тлъстите си хонорари в недвижими имоти, които след това отдава под наем. Шоуменът с бизнес нюх отрано се усетил, че актьорлъкът и славата са до време, и не искал да го сподели съдбата на по-възрастните му колеги. За да не му се налага да припечелва на старини, а и да осигури щерка си Анна, която се роди в началото на миналата година, Любо решил да става рентиер и да влага средствата си в най-сигурната собственост - недвижимата.

Освен къща с обширен двор в центъра на София, където живее със съпругата си Гинка и дъщеричката си, фамилията му притежава още два апетитни имота на пъпа на столицата. Тях актьорът дава под наем. Наемателите му, които, колкото и да се гордеят, че са негови квартиранти, никога не са го зървали. Всички финансови отношения минавали през брокер, който бил и представител на близкия приятел на Нейков - Виктор Калев. Любо, с когото са комшии, убедил и него да си влага парите в апартаменти, още докато били заедно в "Шоуто на Слави".

Последната придобивка на краля на родния шоубизнес, пише още изданието, е луксозна вила в комплекса "Катарино" край Банско. Запознати с финансовите табиети на чорбаджи Любо не вярват, че той ще използва баровското кътче за отдих повече от веднъж - дваж годишно. Според тях крупният собственик ще търси СПА и ски туристи чужденци, на които да го преотстъпва срещу солени такси. Така райското кътче до ски курорта Банско ще му носи още по-големи приходи от софийските му имоти.

Последвайте канала на

5272 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
.....

2014.11.02 | 08:30

1
Като има акъла да ги върти парите,да го прави.Всеки знае,че най-добрата инвестиция е имот,която в последствие само ти върти парите,а не ги яде :)

Добави коментар

Водещи новини