Шефът на транспорта в Пловдив: Покривам всички линии до 20 дни

  • 20 ноември 2012 13:36

  • 620
  • 1
Шефът на транспорта в Пловдив: Покривам всички линии до 20 дни
©

До 20 дни Ангел Батаклиев покрива на 100% автобусните линии на "Градски транспорт", съобщи пред репортер на Plovdiv24.bg зам.-кметът Александър Държиков минути след приключването на срещата между двамата, на която бившият червен съветник е поел това обещание.

Към момента в Пловдив се движат 30 от старите автобуси на фирмата, което прави около 50% изпълнение на графиците, заложени в договора с Община Пловдив, поясни още Държиков. Запитан, вярва ли на поредното обещание на Батаклиев, зам.-кметът коментира с усмивка, че не е наивен, но приема становището на шефа на "Градски транспорт" и ще изчака да види дали това ще стане факт.

Както Plovdiv24.bg вече писа, крайните вечерни курсове на автобусите по масовия градски транспорт ще се увеличат след Нова година. Държиков днес разясни, че в тази връзка вече е изпратил писма до 6-те районни кметства.

"Не е нормално във втория по големина град на България след 21 часа по някои линии да няма градски транспорт. Общината категорично не е доволна от качеството на предоставяната транспортна услуга, но превозвачите веднага ни контрират, че с тези цени няма как да предложат по-високо качество на гражданите. През 2013 г. категорично няма да има ново увеличение на цените на преференциалните карти", изчерпателно беше за сайта ни още на 13 ноември зам.-кметът.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
620 1

Коментари 1

Добави коментар
Зорка Кръстева

2012.11.20 | 17:56

1
Не е нормално това което става от 2 месеца в Пловдив по лините на Градски транспорт. Пътуващите с линия 25 е изключено да отидат навреме на работа. Трабва да се гадае кой от рейсовете е тръгнал и кой не. Нещо като тука има тука нема. Да не говорим че от Брезовско шосе освен с линия 25 няма как да се отиде до Полиграфия.

Добави коментар

Водещи новини