Прогноза за времето

  • 15 юли 2024 11:35

  • 238
  • 1
Прогноза за времето
© Novini.bg/ Canva

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно, тихо и топло. Над източните райони ще има временни увеличения на облачността, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Утре ще бъде слънчево, следобед над източните райони и Дунавската равнина с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток-североизток. Много горещо, с максимални температури между 37° и 42°, в София - около 37°.

Атмосферното налягане е и ще се задържи близко до средното за месеца.

Предстои апогеят на горещата вълна

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 30° и 35°. Температурата на морската вода е 27°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще е слънчево, следобед с незначителна купеста облачност. Ще духа до умерен, по билата и временно силен вятър от изток-североизток. Топло, с максимална температура на височина 1200 метра около 32°, на 2000 метра - около 24°.  

В сряда времето ще се задържи слънчево и много горещо. Ще духа слаб, по Черноморието до умерен североизточен вятър. В четвъртък в следобедните часове ще се развие купесто-дъждовна облачност, но само на места в северните и планинските райони ще превали и прегърми. Дневните температури там ще са с два-три градуса по-ниски, но в югоизточните райони все още ще са около и над 40°.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
238 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.07.15 | 16:42

1
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman

Добави коментар

Водещи новини