Прогноза за времето

  • 18 юни 2024 12:38

  • 341
  • 1
Прогноза за времето
© Novini.bg/ Canva

През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Утре ще бъде слънчево. Ще е почти тихо, в Източна България със слаб източен вятър. Горещо време с максимални температури между 33° и 38°, по-ниски по Черноморието, в София – около 33°. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология.                     

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще се задържи малко по-високо от средното за месеца.

По Черноморието ще бъде слънчево и ще духа бриз. Максималните температури ще са между 25° и 30°. Температурата на морската вода е 23°-24°, малко по-ниска на север от н. Калиакра. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

ПСС: Много добро време за туризъм в планините

Над планините ще бъде слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Вятърът ще е слаб, предимно от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 26°, на 2000 метра – около 19°.

В четвъртък и петък ще бъде предимно слънчево, след обяд с развитие на купеста облачност, без валежи. В нощните часове, а в западната половина от страната и през деня, ще е почти тихо; в източната ще духа слаб до умерен вятър от източната четвърт. Ще остане горещо, максималните температури в повечето места ще бъдат между 33° и 38°, по-ниски - по Черноморието.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
341 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.18 | 17:33

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини