Още трима са установени с наркотици вчера в Русе

  • 13 март 2024 14:05

  • 235
  • 1
Още трима са установени с наркотици вчера в Русе
© Pixabay

В хода на провеждана специализирана полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност служители на Първо РУ са задържали 24-годишна жена от гр. Русе.

Това е станало на 12 март около 21:50 часа в кв. „Дружба - 1“, където при извършена проверка в нея са установени два плика с кафяво прахообразно вещество – хероин. Жената е задържана по реда на ЗМВР за срок до 24 часа. По случая е започнато бързо производство по описа на Първо РУ за престъпление по чл.354а, ал.3, т.1 от НК.

Тази нощ други двама са заловени с наркотици от служители на Второ РУ.

Около 00:10 часа при обход по улица "Чипровци" в Русе, патрулен екип от Второ РУ е извършил проверка на 18-годишен русенец. В хода на полицейските действия младежът е предал на униформените суха тревна маса, за която е заявил, че е марихуана за лична употреба. По-късно около 04:00 часа при обход по ул. Петрохан, в района на кръстовището  с ул. Згориград, полицаите са извършили проверка на две лица. Установено е, че те са русенци на 20 и 29 г. , като в по-младия имало наркотици – метамфетамин и марихуана, които той е предал на служителите на реда.

12,4 милиарда местни долара са похарчили австралийците за наркотици за година

Двата случая са документирани и по тях са започнали проверки по описа на Второ РУ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
235 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.13 | 14:53

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини