Проф. Рачев: Във вторник ще сме по джапанки на плажа

  • 02 февруари 2024 07:40

  • 3621
  • 2
Проф. Рачев: Във вторник ще сме по джапанки на плажа
© бТВ

Мина фронта, ще повали малко в централна и Северна България, а после и малко в Южна България. В Скандинавия ще продължи ужасната буря цяла седмица. Ние пък ще попаднем в сериозен западен пренос. Това заяви проф. Георги Рачев в ефира на бТВ.

„Обещахме събота и неделя хубаво време – получаваме го, но с малко изместване към понеделник.  Във вторник ще сме на плажа по джапанки. На места температурите ще стигнат 20 градуса. У нас ще е по-топло и от Мадрид”, допълни той.

В София в понеделник ще има много топло време, но и силен западен вятър. Ще има и много слънце.

Облачно, с валежи от дъжд и сняг

„В Хасково вторник ще бъде дръжката на черешката на тортата – очакват се 19 градуса. В Царево – от вторник до вторник високи температури”, каза още климатологът.

„Югозападен вятър ще повиши температурите. Това време ще се задържи до 10-11 февруари. След това не се знае какво точно ще се случи. Ще има обаче захлаждане“, уточни проф. Рачев.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
3621 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 11:02

2
❤️ Г­­о­­­р­­­е­­­щ­­­и­ ­­­м­­о­­­м­и­ч­е­­­т­­­а­­ ­­­в­­и­ ­­о­ч­а­к­в­­­а­т ­­­-­ X­­­1­8­­.­F­­­U­N

2024.02.02 | 09:48

1
Чували ли сте за аналог на виа_грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри сeкca ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини