Обилен снеговалеж на прохода Предел, ограничиха движението на тирове

  • 15 декември 2023 10:58

  • 5205
  • 1
Обилен снеговалеж на прохода Предел, ограничиха движението на тирове
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Поради обилен снеговалеж временно е ограничен за моторни превозни средства над 12 тона път II-84 през Юндола, както и път II-19 през прохода "Предел", казаха за БТА от Областното пътно управление в Благоевград. Оттам допълниха, че двата пътя се почистват.

Преди обед, при преминаване през прохода "Предел", тежкотоварен автомобил се е завъртял, казаха от Областната дирекция на МВР в Благоевград. Движението не е спряно, на място има снегорини, които разчистват пътя, посочиха от полицията. 

Малко след полунощ на главния път Е-79 между Благоевград и Симитли товарен автомобил, управляван от 62-годишен мъж, е самокатастрофирал, след като се е блъснал в бетонови разделители и еластична ограда и излизайки от пътното платно се е обърнал на лявата си страна, съобщиха още от ОДМВР – Благоевград

След студа ... идва бързо затопляне

Оттам допълват, че водачът на автомобила е пострадал с фрактура на крака и е настанен за лечение в болницата в Благоевград. Във връзка с този инцидент от Областното пътно управление посочиха, че обърнатият тежкотоварни автомобил не пречи на движението.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5205 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.15 | 11:48

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини