Какъв ще бъде петъкът?

  • 10 ноември 2023 06:03

  • 1592
  • 1
Какъв ще бъде петъкът?
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Днес ще преобладава слънчево време, съобщават от НИМХ. 

Преди обяд на отделни места в равнините и котловините видимостта ще е временно намалена. Постепенно облачността от запад-югозапад ще се увеличава и вплътнява.

Слънчево време днес

След обяд в Югозападна България ще има валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток.

Максималните температури ще бъдат между 12 и 17 градуса.

Над планините облачността ще е значителна и около и след обяд в масивите от Югозападна България ще има валежи от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 8 градуса, на 2000 метра - около 3 градуса.

По Черноморието ще преобладава слънчево време, но по-късно след обяд облачността от запад ще се увеличава и вплътнява. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 14-16 градуса. Температурата на морската вода е от 12 градуса по северното крайбрежие до 18 градуса по южното. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от средното за месеца.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1592 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.10 | 10:04

1
Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами------> min.lc/diabexin

Добави коментар

Водещи новини