Прогноза за времето

  • 09 ноември 2023 13:19

  • 815
  • 1
Прогноза за времето
© Novini.bg/ Canva

През нощта ще бъде предимно ясно, но от запад-югозапад облачността ще се увеличава. Ще духа слаб предимно южен вятър. Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от средното за месеца, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Минималните температури ще бъдат предимно между 2° и 7°, в София - около 2°.

Утре ще преобладава слънчево време. Преди обяд на отделни места в равнините и котловините видимостта ще бъде временно намалена. Постепенно облачността от запад-югозапад ще се увеличава и вплътнява и след обяд в Югозападна България ще има валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат между 12° и 17°, в София около 11°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време, но по-късно след обяд облачността от запад ще се увеличава и вплътнява. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 14°-16°. Температурата на морската вода е от 12° по северното крайбрежие до 18° по южното. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините облачността ще е значителна и около и след обяд в масивите от Югозападна България ще има валежи от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра - около 3°.

Слънчево време днес

Последвайте канала на

Радина Лазарова
815 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.09 | 14:04

1
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини