Кога да очакваме сняг отново?

  • 02 декември 2021 07:42

  • 11017
  • 0
Кога да очакваме сняг отново?
© Кадър БТВ

Има разнобой между отделните големи метеорологични сайтове и модели. Няма го този циклон, който предизвика големите снеговалежи с Москва. Натрупали а се доста фронтове, които се движат към България. Започва мътилка от събота до четвъртък. Това заяви проф. Георги Рачевпроф. Георги РачевПроф. Георги Рачев е роден в София. През 1979 г. завършва география и втора в студиото на сутрешния блок на БТВ.

Между 1-8 декември ни очакват редица промени. Ще вали на 6,7 декември, а за студентския празник ни очаква снежна покривка.

Той предупреди да се кара по-бавно и внимателно. Професорът каза, че шофьорите трябва да внимават за т.нар. „черен лед“. Най-опасен е теренът на виадуктите.

От 9-ти до 15-ти декември времето ще бъде стабилно и без валежи. В някои части на страната ще има относително високи температури.

Ще ни изненада ли времето днес?

Планинските условия ще са добри след 8-ми декември.  Според него българите ще напълнят хотелите за идващите празници. По думите му има недоволство в сектора на туризма от заповедите на министъра на здравеопазването.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
11017 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини