Вижте какво време ни очаква през следващите дни

  • 03 август 2020 11:43

  • 889
  • 0
Вижте какво време ни очаква през следващите дни
© Pixabay

Ще бъде слънчево. След обяд над планинските райони в Западна България ще се развие купеста облачност и на изолирани места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Максимални температури 31 и 36 градуса, по-ниски по Черноморието.

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха 27-29градуса. Температурата на морската вода е 26-28градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Синоптик разкри какво време ни очаква през август

Над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развие купеста облачност и на отделни места ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Ще духа до умерен югоизточен, по билата югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра ще бъде около 23, на 2000 метра - около 15 градуса.

В сряда и четвъртък над източната половина от страната ще се задържи слънчево и по-топло. Над Западна България ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни валежи, в отделни райони след обяд временно интензивни и с гръмотевици.

Вятърът ще е слаб, по морския бряг умерен от изток-североизток. Максималните температури ще са между 28 и 33 градуса, предаде БТА.

Повече за времето четете ТУК

Последвайте канала на

Радина Лазарова
889 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини