Очаква ни слънчев понеделник

  • 02 декември 2018 13:09

  • 2084
  • 0
Очаква ни слънчев понеделник
© Pixabay

Атмосферното налягане е по-високо от средното за декември - слабо ще се понижи.

През нощта, над по-голямата част от страната, ще бъде предимно ясно и тихо. В западната половина от Дунавската равнина и в котловините ще има ниска облачност или мъгла. Минималните температури ще бъдат между минус 9 и минус 4 градуса, по Черноморието и в крайните югозападни райони - между минус 3 и 0 градуса.

Утре, над по-голямата част от страната, ще бъде предимно слънчево, след обяд над Западна България ще има разкъсана висока облачност, информира БТА, цитирайки НИМХ-БАН. В западната половина от Дунавската равнина ще се задържи облачно и мъгливо и там дневните температури ще останат отрицателни: минус 4 - минус 2 градуса, а в останалата част от страната - между 4 и 9 градуса.
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на места с намалена видимост. Максималните температури на въздуха ще са 6 - 9 градуса. Температурата на морската вода ще е 9 - 10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 5 градуса, а на 2000 метра - около нула градуса.

Най-актуалната прогноза за времето можете да видите ТУК.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2084 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини