Вижте какво време ни очаква през уикенда

  • 09 ноември 2018 11:47

  • 1032
  • 0
Вижте какво време ни очаква през уикенда
© Pixabay

През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно ясно. Над Източна България ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Там на места е възможно да преръми. Утре ще е предимно слънчево, в източните райони - с разкъсана облачност. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са от 1 до 6 градуса, а максималните - между 13 и 18 градуса, информира НИМХ към БАН, предаде БТА.

По Черноморието ще има разкъсана облачност. Преди обяд на отделни места са възможни ръмежи. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха: 15-17 градуса. Температурата на морската вода е около 16 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще е предимно слънчево, с повече облаци над масивите в Източна България. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 14 градуса, на 2000 метра - около 6 градуса.

В неделя над Източна България ще преобладава облачно време, с намалена видимост, възможно е и да преръмява. Над Западна ще бъде със значителна висока облачност. Вятърът ще е от югоизток, предимно слаб. Максималните температури ще са между 13 и 18 градуса, а преобладаващите минимални - между 2 и 7 градуса.

В понеделник значителна ниска облачност и намалена видимост ще има отново над Източна България, сутринта - и по поречието на Дунав. Над останалата част от страната ще бъде предимно слънчево. Дневните температурите ще са малко по-ниски.

Вижте най-актуалната прогноза за времето ТУК.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1032 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини