Слънчево и ветровито

  • 21 юли 2011 06:09

  • 696
  • 0
Слънчево и ветровито
© Булфото

По-значителна облачност ще има в сутрешните часове над Източна България, където на места все още ще превалява дъжд, в североизточните райони с гръмотевици.

Ще бъде ветровито, с умерен временно до силен запад-северозападен вятър. Дневните температури ще бъдат по-ниски в сравнение с тези от вчера – максималните в повечето райони - между 26° и 31°, в София около 26°.

Атмосферното налягане ще се задържи по-ниско от средното за юли.

Над планините ще преобладава слънчево време. По-значителни временни увеличения на облачността ще има преди обяд над Източна Стара планина и в следобедните часове. Ще духа силен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 20°, а на 2000 метра – около 13°.

Над Черноморието в сутрешните часове ще има променлива, по-често значителна облачност и на места, главно по северното крайбрежие все още ще превалява дъжд. След обяд и там вече ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха 28-30 градуса. Температурата на морската вода е 26-28°.

Последвайте канала на

Весела Найденова
696 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини