6 м. пробация за кражба на ток

  • 30 октомври 2012 06:45

  • 2050
  • 0
6 м. пробация за кражба на ток
©

Жител на Мездра беше осъден от районния съд на пробация за 6 месеца за кражба на ток в продължение на месец. До наказанието се стигна, след като обвиняемия поиска да сключи споразумение с прокуратурата и се призна за виновен. Обвиняемият е семеен, не е осъждан, съобщава Конкурент.

„Разбирам в какво ме обвиняват. Признавам се за виновен. Запознат съм с условията на споразумението. Разбирам какви са последиците от него и доброволно съм го подписал, като съм декларирал, че се отказвам от съдебното разглеждане на делото по общия ред”, заяви в началото на съдебното заседание подсъдимият Б.Г.

Пред съда той призна, че от средата на юли до 9 август в мездренското село, в което живее, сам е осъществил неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа посредством подвързан проводник към входящия предпазител на една от захранващите фази на таблото на електромера и по този начин е създал условия за непълно отчитане на потребената електрическа енергия.
Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване. Районният съд постанови наказание за срок от 6 месеца пробация с 2 пъти седмично задължителни срещи с пробационен служител

Последвайте канала на

Novini.bg
2050 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини