Цветан Цветанов: Не очакваме драма на процеса в Пазарджик

  • 27 октомври 2012 14:59

  • 822
  • 0
Цветан Цветанов: Не очакваме драма на процеса в Пазарджик
©

Не очакваме нищо драматично да се случи в понеделник в Пазарджик, когато продължава делото за радикален ислям. Това обяви в Пазарджишко министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, предаде репортер на novini.bg. Той обясни, че е получено уверение от всички страни, че няма да се допусне нарушаване на обществения ред и прояви от такъв характер.

Вицепремиерът Цветанов министъра регионалното развитие и благоустройство Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена откриха две пътни отсечки Батак-Доспат и Доспат-Сърница, които са ремонтирани със средства от Европейския фонд за регионално развитие и националния бюджет.
„Настилката е много добра и пътят е обезопасен така, че снегът не може да ни изненада”, заяви на церемонията по откриване министър Павлова. Общата стойност на ремонтите е близо 16 милиона лева, предстои през следващата година да бъдат ремонтирани и останалите 25 км от пътя между Батак и Доспат.
Министър Цветанов отбеляза, че правителството не дели кметовете по партийна принадлежност, а подпомага инициативните градоначалници По думите му тези пътища ще стимулират туризма и ще облекчат трафика в района, което е само и единството в полза на хората.
Преди церемонията по откриване министър Цветанов бе в Сърница, където се срещна с обществеността на родопския град. Той получи преписка с искане Сърница и още две села в района са бъдат обособени като самостоятелна община. На вниманието на вицепремиера бе поставен и въпроса с т.н. воден цикъл, който не може да се реализира поради бездействие от страна на община Велинград.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
822 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини