Извратен пенсионер педофил отърва затвора

Извратен пенсионер от Полски Тръмбеш отърва затвора, след като бе изправен на съд по обвинение за опит за блудство с малолетна ,пише в. "Монитор".

58-годишният Христо Христов бил пенсионер по болест. Това обаче не му пречело да се заглежда по малки момиченца.

През април тази година, докато вървял по улицата мъртвопиян, Христо забелязал 13-годишната И. А., която се прибирала към къщи. Възрастният мъж я проследил, нахълтал след нея в дома, съборил я на леглото и започнал да я опипва.

Момичето успяло да се отскубне от насилника и избягало, а вечерта разказало всичко на родителите си. Те подали сигнал в полицията и още на следващия ден педофилът бил арестуван. При направената справка са оказало, че Христо Христов е криминално проявен и два пъти е бил арестуван за измама и кражба.

Въпреки това обаче съдът проявил необичайно снизхождение към престъпника рецидивист и приел сключеното между него и прокуратурата споразумение за условна присъда. Сред причините за меката присъда са неговото заболяване, това, че в момента на извършване на престъплението е бил в нетрезво състояние, както и че не е успял да извърши докрай престъпните си намерения спрямо детето.

Коментари

 1. 2012.10.12 | 16:05
  и са го пуснали да си ходи,нямам думи...
 2. 2012.10.12 | 16:05
  пак че детето се е измъкнало!
 3. 2012.10.12 | 16:05
  Затова в някой държави важи все още смъртната присъда ,но в нашата корумпирана държава ще те оправдаят дори и да си убил човек.. За такова престъпление най-добре е да се тегли 1 куршум в главата и да не се занимаваш повече..
 4. 2012.10.12 | 16:05
  Аз ако бях на мястото на бащата нямаше да чакам на тая скапана държава, бих му теглил по един бой всеки ден на тоя капут докато не реши сам да се убие...
 5. 2012.10.12 | 09:04
  ...под ноктенцата клечици ще му забивам, и зъбките ще му вадя с водопроводен ключ......дайте го за 5минути в една стая........
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет