Турците: Възродителният процес никога не е спирал (обновена)

  • 26 септември 2012 08:56

  • 5026
  • 33
Турците: Възродителният процес никога не е спирал (обновена)
©

Около 200 мюсюлмани и днес се събраха пред Пазарджишкия окръжен съд преди делото срещу обвинените за радикален ислям.

Те са издигнали плакати с надписи: „Няма принуждение в религията”, „Отличи истината от заблудата”, „Коранът оценява човешкия живот като една от най-висшите ценности”, „Ислямът нарежда човешкото убийство сред най-големите грехове и престъпления”. На някои от плакатите има цитати от Корана.

"Възродителният процес в България никога не е спирал, само са сменяни формите", заявиха пред Съдебната палата в Пазарджик мюсюлмани, подкрепящи с присъствието си ислямистите, обвинени в проповядването на радикален ислям, които се изправят пред Окръжния съд в Пазарджик.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5026 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар
СЕВДАЛИНА

2015.03.10 | 10:55

33
СОЛИДАРНА СЪМ С ТЕЗИТЕ ,ЗАЯВЕНИ ПОД №22 И №25!
Аз съм българче обичам ...........

2015.03.09 | 22:43

32
АЗ съм българин от турски произход!!!В Турция съм ходил веднъж ,и не смятам и че нещо съм пропуснал от това. В джамия също не съм влизал както и много мои връстници християни в църква .Религията не ме тресе ХИЧ. Семейството ми е от образовани хора и съм роден в голям град , като винаги съм живял сред българи. Разни брадати ходжи виреят в селата сред необразовани хора ,за които изпращането в Саудитска Арабия или в Египет е единствен шанс за някакво образование и по-добро положение в обществото. Държавата ни има вина ,че е изоставила в онези райони да шетат разни талибани. Държа да подчертая ,че това там в Пазарджик са някакви циганя с талибански бради и закачулените им жени . Моята жена е с къса пола и голямо деколте. Странно ми е когато гледам онзи палячо Лютви Местан да се прави на по турчин от ходжата , но неговата жена не ходи с шлифер и забрадки ,нито на Доган любовницата!!!На такива като тях им е удобно да плашат хората 22 г с прекръствания , да им дрънкат за "майчин език". На децата от нашия етнос им трябва да учат немски и английски а не турски,ние си го знаем. Искам Али и Мехмед да станат доктори и инжинери ,а не ходжи в Саудитска Арабия. На мен ми е обидно като видя някакви циганя ,които били "турци", "мюсулмани" и т.н. Тези миризливи цигани не могат да са ми никога братя на мен и 5 бради да си пуснат пак не са никакви мюсулмани ,а са цигани на заплата в арабски фондации.За циганина рязането на глави е характерно и без да са "мюсулмани". В Сърница съм ходил като студент и бях шокиран още в 1999 г. Там се разкарваха коли с странни регистрационни табели(арабски). Просто държавата спи , а безхаберниците в главното мюфтийство са същите каквито са и в светия синод.
капитан Али

2015.03.09 | 22:41

31
На циганин в турско село не му минават номерата затова и там не виреят. Правят много лоша услуга на турците като се самоопределят като турци. От циганите в Европа правят изводи за българите, като например някаква циганка джебчийка хваната в Франция дето била на някакъв мангал Киро дето си мислел че е цар на мръсните, миризливите и неграмотните крадливи цигани че и викал на българите гяури. Пазарджишки мангали неграмотни научете поне кой е бил Ататюрк или вървете в Афганистан и не се връщайте.

2015.03.09 | 22:40

30
Това са мангалите заради които Местан настоява да се учи турски в училище. Той много добре знае, че турските деца си говорят турски, но ей тия мангали, които толкова време им промиват мозъка, че не са мангали, а турци, са супер неубедителни "турци", като не могат да вържат едно изречение на турски.
الله أكبر

2012.09.27 | 21:42

20
В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния! بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 2. Хвала на Аллах - Господа на световете, الْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ 3. Всемилостивия, Милосърдния, اَلرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 4. Владетеля на Съдния ден! مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ 5. Само на Теб служим и Теб за подкрепа зовем. إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِين ُ 6. Насочи ни по правия път, اِهْدِنَا الصِّرَاطَ المُسْتَقِيمَ 7. пътя на тези, които си дарил с благодат, а не на [тези], над които тегне гняв, нито на заблудените! صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمْتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ

2014.11.27 | 11:19

29
Хахаха абе ти луд ли си,аз също съм мюсюлманин но ти си напълно побъркан да постваш молитви в новинарски сайт! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА ФАНАТИЦИ КАТО ТЕБ,ИСЛЯМА СЕ СЧИТА ЗА ВРАЖДЕБНА РЕЛИГИЯ!А колкото до "новината"напълно подкрепям номер 22!
шоп

2012.10.28 | 19:36

27
Аллах организира разходка в космоса с балистична ракета,ако искаш да се запишеш,трябва да си носиш консерви с уран и бутилка плутоний като за ден-два,на луната ще ви посрещне паравоенна групировка от ангели спасители начело с генерал Купидон а Мохамед ще раздава безплатни спринцовки и игли за венозна сесия с хероин
БЪЛГАРИН

2012.09.27 | 21:44

23
Ей,рязана патка,защо като пишеш в български сайт,поне не си напишеш никът на разбираем от всички в България език!Тука е България ,а не арабистан глупако!Ех да попаднеш на някой в нашите затвори,пък тогава аллах всемилостиви да ти спасява задния двор

2012.09.27 | 21:43

22
какви красиви йероглифи фараоните ли са ги написали а какво означават

2014.11.27 | 11:19

28
Коригирайте си заглавието - пред съдебната палата не са "турците", а циганите-радикални ислямисти.

2012.09.27 | 21:41

19
Няма разлика. Все уроди за убиване.
Абсолютно

2012.09.27 | 14:45

7
съм съгласен - българо-мохамеданите и българските турци са много работливи, много скромни хора, могат, както и православните българи, и с две, и с двеста, и се оправят в живота. Нямат и по 14 деца. За разлика от разните мургави представители на Столипиново и подобни резервати. Ако в България някога има проблем на религиозна основа, то той ще започне точно от тези цигани.
Дедо Йоцо

2012.10.17 | 02:49

26
Сайтчето пак прави опит за новина, но пак не се получава! Къде в тези присъстващи с плакатите разпознахте "турците" бре, байовите? Или за вас "турчин" и " мохамеданин" са тъждествени понятия? Ако турчин чете сайта, наистина ще си помисли, че възродителния процес никога не е приключвал! Ама на вас кво ви дреме, нали под "материала" се изхождат дежурните 12 годишни родолюбчета с дежурните псувни, и се завихря едно гласуване и писане на коментарчета, и сетне капят алтъни от рекламите...Кап, кап, кап! Кеф, а?
ZIG HAIL

2012.09.27 | 22:19

25
КАКВИ МЮСЛЮМАНИ СА ТЕЗИ ПАЗАРДЖИШКИ ЦИГАНИ ВЕ И ПРЕТЕНЦИИ АРЕ СТИГА ТОЛКОВА
Stefan

2012.09.27 | 21:51

24
Хайде отиди да си вземаш дозата, че нещо се разгорещи, гледай да ти е последна !
шива

2012.09.27 | 21:42

21
„Ислямът нарежда човешкото убийство сред най-големите грехове и престъпления” Направо ще се разплача:( Чудно какво се е случило с отвлечените преди дни 300 християни от ислямистите в Сирия и Ливан?? Не е трудно да се досети човек, че са заровени в масов гроб, нали така!?

Добави коментар

Водещи новини