Съдия Цариградска, която бе заплашвана от "Червения пират", коментира неговото изчезване

  • 30 август 2024 12:54

  • 735
  • 1
Съдия Цариградска, която бе заплашвана от "Червения пират", коментира неговото изчезване
© Булфото архив

Съдия Владислава Цариградска, която преди време обяви, че е получила заплахи от Илко Захариев, по-известен с псевдонима си "Червения пират", коментира в своя профил във Фейсбук неговото изчезване.

Самата Цариградска оповести, че в последните дни той е изчезнал безследно, поради което е обявен от баща си за издирване от полицията.

Първоначалният пост на съдия Цариградска във Фейсбук е свален с обяснението, че думите ѝ противоречали на правилата на общността.

"Разследването на заплахите от "Червения пират" е под плътен прокурорски похлупак, а за по-сигурно самият "психически неуравновесен човек", живял на Боянските гробища, вече изчезна. Бог да го пази!

За предупреждението от Веселин Иванов (шеф на P.R. службата на главния прокурор) "да се кротна" прокуратурата и ГДБОП са слепи и глухи. Така и за ролята на определени медии в modus operandi на укротяването на свободните хора.

Червеният пират е изчезнал

За живите съучастници на "Нотариуса", сред които според справка на самата ГДБОП, публикувана от Антикорупционен фонд, има и висши магистрати, се грижи Окръжна прокуратура Ловеч, към която прокурор Йордан Петров от Софийска градска прокуратура изпрати подбрана част от материалите по псевдо разследването на групата (частта за заплахите спрямо мен от 2019-2020 г).

Не знам каква привидна цел е посочил прокурор Петров, но скритата изглежда явна - да не мога като пряко пострадала да следя и да се противопоставям на усилията на СГП да прикрие истината за цялостната мафиотска структура за шантаж, натиск и търговия с влияние в съдебната власт.

Справката за магистратските контакти на разстреляния Мартин Божанов "Нотариуса", която е на разположение на СГП, но пьк не я дават на други органи и институции (ОП Ловеч, ВСС, НС) може да се види тук", пише в своя пост съдия Цариградска.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
735 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.08.30 | 13:39

1
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

Добави коментар

Водещи новини