Пропадна очната ставка на Борислав и Рангел, близнакът пак отказа да говори пред съда

  • 22 август 2024 11:21

  • 601
  • 2
Пропадна очната ставка на Борислав и Рангел, близнакът пак отказа да говори пред съда
© Bulfoto

Допуснатата от Окръжния съд в Пловдив очна ставка между Борислав Динков и Рангел Бизюрев по делото за убийството на Димитър Малинов в Цалапица няма да се проведе, пише 24 часа.

Въпреки че вчера 20-годишният близнак заяви, че държи адвоката му Светлана Званчева да присъства, днес пред нея той каза, че не желае да участва. Очната ставка трябваше да се проведе, защото съдът откри разминавания в казаното от Рангел и показанията на Борислав, дадени пред съдия и разследващи миналата година.

Във вчерашното заседание Динков отказа да отговаря на въпроси на съдия, прокурор и адвокати, но реагираше на питанията на Бизюрев и така стана ясно, че във версиите им има различия. Днес Борислав отново запази мълчание, но обясни, че поддържа казаното в разпитите си от досъдебното производство.

Близнакът Валентин за убийството в Цалапица: Рангел обеща да си поеме вината

“Искам само да кажа, че не съм виждал Рангел да удря Митко в лицето”, посочи той, макар в част от предишните си показания да е казал, че е бил свидетел на 2-3 такива удара. Отказа обаче да обясни защо е заявил неистина пред разследващите.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
601 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
тачмангал

2024.08.22 | 12:10

2
абе какъв е този концерт по желание, тези близнаци и този бизюрчо по бай тошово време отдавна да си бяха признали всичко, скапана държава, дано някой се престраши и ги прати и тях там където трябва, 20 годишни селски келеши ще разиграват държавата с години
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.08.22 | 11:54

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини