Делото за вписването в Регистъра на политическите партии на промени в БСП е върнато на СГС

  • 15 август 2024 14:57

  • 264
  • 1
Делото за вписването в Регистъра на политическите партии на промени в БСП е върнато на СГС
© Novini.bg/ Canva

Делото за вписването в Регистъра на политическите партии на промени в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е върнато от Върховния касационен съд (ВКС) на Софийския градски съд за администриране, съобщиха от ВКС.

С разпореждане от 14 август на председателя на Второ отделение в Търговската колегия на ВКС се връща на Софийския градски съд регистрирана преписка за представяне на доказателства, че жалбоподателят Крум Дончев притежава юридическа правоспособност или за приподписване на жалбата от адвокат/юрисконсулт с прилагане на пълномощно за приподписването.

Решението бе изпратено вчера за обжалване във Върховния касационен съд. 

Нинова: Новото ръководство на БСП се страхува да даде оценка на случващото се в ББР

Припомняме, че на 10 юли Софийският градски съд вписа в регистъра на политическите партии промени в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. С тях се заличава Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за като председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и лице, което представлява партията. Партията вече се представлява от зам.-председателя, определен за изпълняващ функциите на председател Атанас Зафиров. С решението си съдът отхвърля искането да впише за нов председател Атанас Зафиров, докато конгресът на партията не проведе избор.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
264 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.08.15 | 16:59

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> bitly.cx/sman

Добави коментар

Водещи новини