Прокурорската колегия на ВСС изпраща в НС всички документи за Нотариуса

  • 14 август 2024 15:24

  • 259
  • 2
Прокурорската колегия на ВСС изпраща в НС всички документи за Нотариуса
© АКФ

Прокурорската колегия реши да изпрати всички документи, събрани за групата за влияние в съдебната система на Мартин Божанов-Нотариуса, на временната парламентарна комисия, която трябва да изясни всички факти и обстоятелства около връзките с магистрати на Нотариуса и на другия сочен за съдебен лобист - бившия следовател Петьо Петров, известен като Пепи Еврото.

Всичко по темата:
Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса и трусовете в съдебната система 288

След убийството на Божанов в края на януари Съдийската и Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет предприеха поредица от изслушвания и анализ на документи в опит да бъде установено търгувал ли е той с правосъдие с помощта на прокурори, следователи и съдии.

Цветан Василев проговаря пред Комисията за Нотариуса?

Днес Прокурорската колегия възложи на администрацията да изготви проект на решение, който да бъде разгледан и одобрен на следващо заседание, и с това всички документи, свързани с Нотариуса и Еврото, да бъдат изпратени в Народното събрание, предава БНР.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
259 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.08.14 | 17:24

2
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman

2024.08.14 | 16:33

1
Всички документи са старателно прочистени от всякаква значима информация, водеща до властимащи и/или адвокати/прокypopи/съдии. Сега ще се види, че всички са честни и почтени. Честна пионерска.

Добави коментар

Водещи новини