Мъж, прегазил нарочно жена си няколко пъти, отива на съд

  • 24 юли 2024 11:54

  • 644
  • 1
Мъж, прегазил нарочно жена си няколко пъти, отива на съд
© Pixabay

67-годишен мъж е обвиняем за това, че умишлено прегазил с автомобила си жена в Суворово жената, с която съжителствал.

Първоначално мъжът с инициали К.Р. твърдял, че е допуснал фаталния инцидент без умисъл и разследването е започнато за пътнотранспортно произшествие със загинал.

В хода на работата по случая станало категорично ясно, че обстоятелствата около смъртта на жената са различни и се касае за тежко умишлено престъпление.

Обвиняемият и жертвата живеели на семейни в град Суворово.

На 16 януари 2024 година, жената посетила своята дъщеря, като за целта К.Р. я откарал до град Девня, а след това я прибрал. Около 15:30 часа, мъжът се намирал в автомобила си, а жената била видимо разстроена и се намирала извън колата.

Потвърдиха 4 години затвор за полицая, прегазил 7-годишната Моника в село Братаница

Съсед чул суматохата и се насочил към мястото, за да разбере какво се случва. Докато стигне до автомобила на К.Р. забелязал, че жената е на земята и се намира под колата, между предните и задните гуми.

Незабавно мъжът подал сигнал до водача да спре и да не мърда, тъй като е блъснал човек. А той самият тръгнал към близкия магазин, за да доведе помощ. Междувременно вместо да изпълни указанията на очевидеца, К.Р. се качил на автомобила и минал през тялото на жената и със задните гуми. След това направил нова маневра и още веднъж минал през тялото на жената. Веднага след това изгасил двигателя на колата и останал на място. Пристигналият на място екип на Спешна помощ констатирал смъртта на жената.

Ако бъде признат за виновен, обвиняемият може да бъде осъден с „лишаване от свобода" за срок от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна. Предстои Окръжният съд да насрочи заседание по делото, предава 24 часа.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
644 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.07.24 | 12:27

1
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman

Добави коментар

Водещи новини