Майката на загиналата Ани преди делото за катастрофата на бул. Сливница: Ако сме правова държава, трябва да има рестрикции

  • 19 юни 2024 13:35

  • 499
  • 2
Майката на загиналата Ани преди делото за катастрофата на бул. Сливница: Ако сме правова държава, трябва да има рестрикции
© Булфото

"Искаме справедливост. Ако сме правова държава, каквото много хора мислят, че сме, трябва да има рестрикции към извършителите на престъпления."

Това бяха първите думи пред медии на майката на Ани, убита на пешеходна пътека на бул. „Сливница" заедно с приятеля си Явор.

Десетки отдадоха почит на Явор и Ани, премазани на бул. "Сливница"

Десислава Малчева, съпругът ѝ, както и близките на Явор се събраха на протест пред сградата на СГС на ул. „Черковна" в София.

Те поискаха строга присъда.  

Предстои днес да се гледа делото за причиняване смъртта на двойката, за което е обвинен 18-годишният тогава Адриан Антонов, пише 24 часа.

Според обвинителния акт Антонов е нарушил правилата на движение по пътищата, като, движейки се със скорост 106 км/ч (при разрешена 50 км/ч), не е пропуснал пресичащите по обозначена пешеходна пътека двама души и е причинил смъртта им. Антонов не е употребил алкохол или наркотици по време на катастрофата. В момента той е с мярка "подписка" и забрана да напуска страната.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
499 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Екзекутор

2024.06.20 | 08:34

2
Теглете ножа на този урод и на гнусното му сектантско циганско семейство!

2024.06.19 | 14:38

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини