Габриела, обвинена за убийството на Пейо Пеев, топи майка си в затвора

  • 07 юни 2024 14:57

  • 2317
  • 4
Габриела, обвинена за убийството на Пейо Пеев, топи майка си в затвора
© Фейсбук

Габриела Славова топи майка си за убийството на съпруга й Пейо Пеев. Това разбра "България Днес" от свои източници в ареста на "Г.М. Димитров", където лежеше до скоро сочената за убийца.

Източниците са чули няколко пъти Габриела да казва, че майка й Красимира Трифонова сама е удушила съпруга й Пейо Пеев, а тя няма нищо общо със случилото се. Съкилийници на Габриела също станали свидетели на думите на младата жена срещу майка й. Те твърдят, че Габриела изглежда добра и мила жена и доста от тях вярват на думите й.

Тези признания на Габриела биха могли да обяснят освобождаването й от ареста и промяната на мярката й за неотклонение от задържане под стража на домашен арест. Най-вероятно думите й от ареста са стигнали до разследващите и до съда, а съпругата на Пейо е потвърдила това и пред тях. В същото време обясняват и факта, че само Габриела бе освободена от килията, а майка й Красимира Трифонова, която дори има няколко здравословни проблема, все още се намира в ареста на "Г.М. Димитров". Дали Габриела казва истината, или това е предварително изготвен план от нея и майка й, за да бъде осъдена само Красимира, не е ясно.

Има и спекулации, че Красимира е готова да поеме цялата вина за убийството по време на делото, за да може дъщеря й да продължи живота си и да отглежда децата си. Към момента това не се случва. Красимира твърди, че не е убийца. Дали ще има обрат по делото и Красимира ще поема цялата вина, предстои да разберем.

Оставиха в ареста тъщата на Пейо Пеев

Източниците споделят също, че Красимира е в една килия с бившата шефка на Агенция "Митници" Петя Банкова .

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2317 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
тая

2024.06.14 | 09:26

4
тая и любовника и от ппдб.
е

2024.06.14 | 09:26

3
егати вещиците. горкич човечец

2024.06.07 | 18:54

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.06.07 | 15:19

1
Била ли е в колата? Общо, не общо, съучастник е!

Добави коментар

Водещи новини