В Албания заловиха косовски гражданин, издирван от българските власти

  • 22 май 2024 14:18

  • 404
  • 2
В Албания заловиха косовски гражданин, издирван от българските власти
© Getty Images (архив)

Граничната полиция на пристанището в северозападния албански град Дуръс е задържала косовски гражданин, обявен за международно издирване от властите в България заради опит за убийство и кражба, потвърдиха за Novini.bg от пресцентъра на МВР.

61-годишният косовски гражданин с инициалите З. Х. е бил задържан на излизане от Албания и ще бъде екстрадиран в България.

Екстрадират българин, издирван от властите в Италия за склоняване към проституция

В резултат на подробните разпити и другите извършени проверки с цел предотвратяване на противозаконното придвижване на граждани, обявени за издирване, както и борбата с граничните престъпления, граничната полиция на пристанище Дуръс, след обмен на информация между Интерпол – Тирана и Интерпол – София, задържа косовския гражданин З. Х., 61 г., с цел екстрадиция в България.

В съобщението се посочва още, че по-рано косовският гражданин е бил осъден за опит за убийство и кражба в България и е бил обявен за международно издирване от българските власти.

Последвайте канала на

Владимир Василев
404 2

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 05:47

2
❤️ Г­­­о­­р­­е­­щ­­и­ ­­м­­­о­м­и­­ч­­е­­т­а­­­ ­­в­и­­­ ­­­о­ч­а­­к­в­­а­­­т ­­-­­­ X­­­1­­­8­­­.­F­­­U­­N

2024.05.22 | 15:42

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини