Нова измама! Съдебни изпълнители ментета тормозят хората

  • 31 август 2012 08:12

  • 1400
  • 0
Нова измама! Съдебни изпълнители ментета тормозят хората
©

Лъжливи частни съдебни изпълнители са плъзнали в страната. За това алармира Неделчо Митев, който е член на асоциацията на съдия изпълнителите в България, пред камерите на TV7.

Mитев сподели, че през последните месеци телефоните на асоциацията са пламнали от обаждания на хора, които се оплакват от съдиите ментета. Той обясни, че сигурността на гражданите е важна и всеки, който има работа със съдия изпълнител, трябва да провери на сайта на камарата, дали той е наистина действащ такъв. На телефоните на асоциацията също може да бъде получена информация. Неделчо Митев разкри, че той и колегите му нямат практика да се обаждат по телефона на хората и да ги информират за пресрочените им задължения. Всеки един, който получи обаждане от човек представящ се частен съдия изпълнител, трябва да е сигурен, че това е измама.

Митев разкри, че в последните месеци работата на колегите му се е увеличила. Най- често става въпрос за хора, които не плащат ипотеките и кредите си. Най- голям ръст има при отнемането на апартаменти и най- различни машини, закупени от хората за малкия им частен бизнес.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1400 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини