Рангел Бизюрев смени адвоката си, ще участва в нов следствен експеримент

  • 25 март 2024 18:15

  • 2052
  • 1
Рангел Бизюрев смени адвоката си, ще участва в нов следствен експеримент
© Bulphoto (архив)

Рангел Бизюрев е пожелал да смени защитника си, който ще го представлява под съда. На гледането на мярката му за неотклонение в Окръжния съд той разчиташе на служебния си адвокат Димитър Колев.

"Вече не съм служебен защитник. Уведомиха ме от "Криминална полиция". Нямам представа кой ще е новият колега, който ще го защитава", коментира пред "Марица" Колев.

Той посочи, че още преди да се запознае с него след екстрадицията, Бизюрев бил решил твърдо да съдейства изцяло за разплитането на случая. "Той даде подробни показания, следва да се провери колко са достоверни. Предстоят разпити на още свидетели, както и провеждането на нов следствен експеримент", каза служебният защитник.  

Майката на Митко от Цалапица: Искаме истината, има таен свидетел

Относно протестите на близките на убития Митко от Цалапица, адвокатът посочи, че те трябва да разберат, че няма как да окажат влияние на независимите органи в лицето на прокуратурата и съда. "Присъда ще бъде издадена на база на доказателствата. А майката на Митко - Атанаска трябва да бъде сигурна, че в точния момент ще бъде поканена да се увери колко много работа е свършена по случая. По това дело е работено много и ще се работи още повече, след като вече Бизюрев е тук", коментира адв. Димитър Колев.

"Считам, че ще има справедливост, колкото и субективно понятие да е тя", добави вече бившият защитник на Рангел. 

Утре близки и приятели на убития Митко се събират на протест пред сградата на прокуратурата в Пловдив. Малко след това протестът ще се пренесе пред Съдебната палата, където в 13.35 часа трябва да стартира разпоредителното заседание по делото срещу близнаците Борислав и Валентин Динкови, обвинени в укривателството на Бизюрев след убийството. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2052 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.25 | 22:48

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

Добави коментар

Водещи новини