Зацикли делото за смъртта на момче след удар пред дискотека в Пловдив

  • 25 март 2024 17:09

  • 810
  • 1
Зацикли делото за смъртта на момче след удар пред дискотека в Пловдив
© pixabay

Делото за смъртта на 18-годишния Георги Кукувейков от Асеновград, починал след удар пред пловдивска дискотека, отново не тръгна. Този път отсъстваха и двамата адвокати на бащата Сотир Кукувейков, а той държи на защитата им и така ход на разпоредителното заседание не беше даден.

През януари т. г. Окръжният съд в Пловдив върна на прокуратурата обвинителния акт, защото в него не беше посочено кога е починал младежът.

Това се е случило на 13 ноември 2019 г., а ударът е нанесен 12 дни по-рано. Георги Кукувейков бил в дискотека в Пловдив, където се намирал и 31-годишният сега Пламен Кралев. Според прокуратурата на тръгване, когато двете компании вървели към близката стоянка на таксита, Георги отправил обидна реплика към Пламен, който се ядосал и го ударил по лицето. Нападнатият рухнал на земята и получил тежка черепно-мозъчна травма, от която починал дни по-късно, съобщава Марица.

Масов бой заради момиче в Благоевград, трима пострадаха

Пламен Кралев е обвинен в смърт по непредпазливост вследствие на нанесената тежка телесна повреда. Следващата дата за старт на делото  е 14 май. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
810 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.25 | 22:51

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

Добави коментар

Водещи новини