Съдът санкционира футболни хулигани в Пловдив

  • 12 март 2024 14:54

  • 482
  • 2
Съдът санкционира футболни хулигани в Пловдив
© Novini.bg/ Canva

Пловдивският районен съд наложи наказания на футболни фенове за хулигански прояви, а тийнейджър бе заловен с наркотици по време на мача на стадион „Христо Ботев“ в неделя. 14-годишният младеж е хванат с над грам и половина пакетче с марихуана и веднага арестуван за едно денонощие, допълват от полицията. 

Двама буйстващи ултраси са били задържани от охраната на стадиона, а на един от пропусквателните пунктове е спрян на влизане пиян фен. Той се оказал криминално проявен и осъждан пловдивчанин с наложена забрана за посещения на спортни мероприятия в страната и чужбина. 

От стадиона принудително пък е изведен друг 37-годишен познайник на полицията, също пиян, след като опитал да прескочи преградите и да нахлуе на терена, предаде БНР.

Съдът е наложил на задържаните забрана за посещение на спортни мероприятия както  в страната, така  и в  чужбина “за срок от една до две години на задържаните. Допълнително единият е осъден на 80 часа обществен труд, а  другият от хулиганите наказан с две глоби в общ размер 1500 лева.   

Треньорът по футбол на момчето, заснето в клипа в мола: Това е грозно и унизително

Последвайте канала на

Радина Лазарова
482 2

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.13 | 12:13

2
Не само съд ,ами и затвор за тези хулигани !!!

2024.03.12 | 18:22

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини