Две досъдебни производства са образувани за незаконно присъединяване към електрическата мрежа в Смолян

  • 01 март 2024 14:00

  • 574
  • 1
Две досъдебни производства са образувани за незаконно присъединяване към електрическата мрежа в Смолян
© Pixabay

Две досъдебни производства са образувани за незаконно присъединяване към електрическата мрежа в Смолян, съобщиха от пресцентъра на полицията. Служители на Районното управление на МВР, съвместно с представители на електроразпределително дружество, са извършили проверка на два адреса в областния град. 

Проверките са започнали след сигнал от електроразпределителното дружество ЕВН за съмнение за манипулиране на електрическите табла, каза за БТА районният прокурор на Смолян Татяна Найденова.

В помещение, обособено като автосервиз, на ул. „Невястата“, е констатирано незаконно присъединяване към електрическата мрежа. Проверен е и частен дом на ул. „Екзарх Стефан I“, където на приземния етаж е установена манипулация на електрическото табло, с което са създадени условия за непълно отчитане на консумираната енергия.

Сходни съвместни проверки ще продължат да бъдат извършвани, се посочва още в съобщението.

Иззеха 1040 литра ракия от частен дом в Силистренско

Последвайте канала на

Десислава Станева
574 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.01 | 21:46

1
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност. Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват.----> gg.gg/ketoexpo

Добави коментар

Водещи новини